THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 24 December 2011

kolej poly-tech mara

disini lah tmpat aku menimba ilmu brsama kwan2 tercinta
disini juga aku mngambil aliran ELECTRICAL ENGINEERING (ELECTRONIC)
pmbelajarannye boley la than
tp 3 sbjek jer yg aku kureng skit 
sem1 dah abis and tgah tnggu result kuar je 28hb ni
mntak2 la result aku dan kenkawan aku gempak n tkde yg kena repeat
aku tknak hampakan hrapan pa dan ma yg suruh aku blajar btol2
aku hrap aku dpt tunaikan hrapan mreka
amiinnnn~

untuk kwn2 kolej semuaa
aku rindu giler2 kt u all tau
nk2 budak kecik . shikoludolu kumekitaro !
best giler kwn dgn dye . klau dduk dgn dye mlut aku ni tak pena diam
asyik tersengih jee . dgn lwak cerdiknyee
tkpe2 , aku ad bnyk crita nk citer kat kau nnti :)
rindu mung sangat ganu square !!
dan kpd roomate aku yg smbong giler vavi !
ckp nk dtg kl , hampeh punye olang
aku hrap thun bru ni kita dpt jmpe orite ??
termsuk la juga wawa n leny :)
rindu jgk kt korang dua
nk gelak same2 , lepak , study , dating . hee~
dan buat yg tersayang , nurul nadia bt mohd shahbudin
aku rindu kau sangat n aku sayang kau sangat bangat 

k la , no comment


CHOWSINCHI !!!

0 comments: