THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 26 December 2011

ape la nasib aku

td time aku drive nk blik sg.bloh ,
habis aku kena bsuh . smpai cuci pa bsuh aku . berkilat lg
dye punya ayat smua bersngkut dgn aku
aku just buat kayu je smbil tekan pedal mnyk kuat2
malu ad , geram ad , mrah ad , smua prasaan lah ad
aku nk lwan dye td , tp mlas la . nnti kurng ajar plak
dye ckp yg aku ni ank pling drhaka skali
mne tak terguris hati ?? dpan2 aku dye ckp mcm too !
aku rase nk lnggar je smua kreta dkt hghway td 
tkpe la , itu smua dugaan . mgkin ad yg tersirat d sebaliknye

ni satu lg , fasal awek aku
nurul nadia binti mohd shahbudin
ape lagi salah b syg oiii ???
asyik b je yg kena mrah , da la dlm kreta td da kaw2 kena
pastoo , syg pun nk mrah b jgk ??
ermmm , mrah la syg . mmg b ni tmpat syg luahkn kmarahan
wlaupun prangai syg mcm ni , b ttp syg sayang
b pun taktau nape . ikut kan nk p bangsar
then cingcang2 je nadey ni ! (guraw2)
tp rase syg tu ad , tk boley la nk cingcang2 .
syg , dlu syg jnji ap dgn b ?? tp knape buat lg
ni yg buat b sdey sngat tau . b syg sayang sngt
k la , mls nk crita mcm kreta api . nnti bnjir plak flat ayh ak ni

love u sayang


CHOWSINCHI !!!

0 comments: