THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 27 December 2011

mlm yg sdeh

mlm ni mmg mlm yg sdey buat aku
smlm aku da jnji dgn ma yg nk bwak dye pegi ikea lpas aku blik krja
then , smpai je aku kt umh . pa ckp ,
' dok soh g la , org ttup doh '
aku bls la . ' mne ttup lg pa . ni kl la '
pa pun buat tak lyan je . then kitorng pegi bndr sg.bloh je
bkan ade ape2 pun kt situ . tmpt aku pe amik brg runcit ad la
sumpah aku rase brsalah giler dkt ma
aku da jnji . tp tak tunaikan pulak
ma , ja mntak maaf . ja mmg nk bwk ma pegi . tp pa tu !
nnti klau ad masa , kita pegi yer . sory again ma :'(

tu pasal aku dgn ma . ni nk crita pasal aku dgn nadia plak
aku pun taktau la hntu mne yg dtg sampuk dlm bdn dye tu
smlm kitorang gado then siang td dh oke
pastoo , bru je td da gado balik . siap mntak putus lagi
ckapnye takde jodoh . weh , kau ingt kau tu sape nk tu ad jdoh ke tak
aku rase nk pegi bangsar n sepak je muka dye too
aku mmg tak suka klau org ckp mcm tu 
mcm tak ad o**k ( sory klau terasa )
syg , b sayang sayangg . asl syg buat b mcm ni ??
syg kan da jnji takkan tnggalkn b . knape jd mcm ni
jgn la buat b mcm ni sayang . syg tu tak sehat
pastoo bnda2 alah ni plak dtg melanda
nnti jd pape dkt syg kan susa plak . b sygkan sayangg
b harap syg tak akn tinggalkan b :'(


chowsinchi

Monday, 26 December 2011

ape la nasib aku

td time aku drive nk blik sg.bloh ,
habis aku kena bsuh . smpai cuci pa bsuh aku . berkilat lg
dye punya ayat smua bersngkut dgn aku
aku just buat kayu je smbil tekan pedal mnyk kuat2
malu ad , geram ad , mrah ad , smua prasaan lah ad
aku nk lwan dye td , tp mlas la . nnti kurng ajar plak
dye ckp yg aku ni ank pling drhaka skali
mne tak terguris hati ?? dpan2 aku dye ckp mcm too !
aku rase nk lnggar je smua kreta dkt hghway td 
tkpe la , itu smua dugaan . mgkin ad yg tersirat d sebaliknye

ni satu lg , fasal awek aku
nurul nadia binti mohd shahbudin
ape lagi salah b syg oiii ???
asyik b je yg kena mrah , da la dlm kreta td da kaw2 kena
pastoo , syg pun nk mrah b jgk ??
ermmm , mrah la syg . mmg b ni tmpat syg luahkn kmarahan
wlaupun prangai syg mcm ni , b ttp syg sayang
b pun taktau nape . ikut kan nk p bangsar
then cingcang2 je nadey ni ! (guraw2)
tp rase syg tu ad , tk boley la nk cingcang2 .
syg , dlu syg jnji ap dgn b ?? tp knape buat lg
ni yg buat b sdey sngat tau . b syg sayang sngt
k la , mls nk crita mcm kreta api . nnti bnjir plak flat ayh ak ni

love u sayang


CHOWSINCHI !!!

Saturday, 24 December 2011

kolej poly-tech mara

disini lah tmpat aku menimba ilmu brsama kwan2 tercinta
disini juga aku mngambil aliran ELECTRICAL ENGINEERING (ELECTRONIC)
pmbelajarannye boley la than
tp 3 sbjek jer yg aku kureng skit 
sem1 dah abis and tgah tnggu result kuar je 28hb ni
mntak2 la result aku dan kenkawan aku gempak n tkde yg kena repeat
aku tknak hampakan hrapan pa dan ma yg suruh aku blajar btol2
aku hrap aku dpt tunaikan hrapan mreka
amiinnnn~

untuk kwn2 kolej semuaa
aku rindu giler2 kt u all tau
nk2 budak kecik . shikoludolu kumekitaro !
best giler kwn dgn dye . klau dduk dgn dye mlut aku ni tak pena diam
asyik tersengih jee . dgn lwak cerdiknyee
tkpe2 , aku ad bnyk crita nk citer kat kau nnti :)
rindu mung sangat ganu square !!
dan kpd roomate aku yg smbong giler vavi !
ckp nk dtg kl , hampeh punye olang
aku hrap thun bru ni kita dpt jmpe orite ??
termsuk la juga wawa n leny :)
rindu jgk kt korang dua
nk gelak same2 , lepak , study , dating . hee~
dan buat yg tersayang , nurul nadia bt mohd shahbudin
aku rindu kau sangat n aku sayang kau sangat bangat 

k la , no comment


CHOWSINCHI !!!

Friday, 23 December 2011

assalamualaikum smua :)
blog aku ni da berhabuk giler b*b* da
sory laa , tkde mase nk onl
cuti sem sbulan lebih ni aku krja 
so , kt umh bpak aku tkde bb
n aku p krja pgi2 buta , blik plak mlm
mmg tkde mase la jwabnyee
skrang ni aku kt umh trganu tgah blik cuti krismas
mnggu dpan last aku krja
then msuk kolej balik :)
sem2 nnti aku nk blajar btol2 laa
aku da takmo main2 lg (nk tgk je)

sbenarnyee bnyak bnda yg aku nk crita
dan bnyak bnda brlaku spanjang cuti sem ni
bnda baik dan jhat . smua ad
klau nk tau , jmpe aku laa
mlas nk crita pnjang lebar dlm ni :)

k la , mcm biasa
my treatmark


CHOWSINCHI !!!