THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 27 December 2011

mlm yg sdeh

mlm ni mmg mlm yg sdey buat aku
smlm aku da jnji dgn ma yg nk bwak dye pegi ikea lpas aku blik krja
then , smpai je aku kt umh . pa ckp ,
' dok soh g la , org ttup doh '
aku bls la . ' mne ttup lg pa . ni kl la '
pa pun buat tak lyan je . then kitorng pegi bndr sg.bloh je
bkan ade ape2 pun kt situ . tmpt aku pe amik brg runcit ad la
sumpah aku rase brsalah giler dkt ma
aku da jnji . tp tak tunaikan pulak
ma , ja mntak maaf . ja mmg nk bwk ma pegi . tp pa tu !
nnti klau ad masa , kita pegi yer . sory again ma :'(

tu pasal aku dgn ma . ni nk crita pasal aku dgn nadia plak
aku pun taktau la hntu mne yg dtg sampuk dlm bdn dye tu
smlm kitorang gado then siang td dh oke
pastoo , bru je td da gado balik . siap mntak putus lagi
ckapnye takde jodoh . weh , kau ingt kau tu sape nk tu ad jdoh ke tak
aku rase nk pegi bangsar n sepak je muka dye too
aku mmg tak suka klau org ckp mcm tu 
mcm tak ad o**k ( sory klau terasa )
syg , b sayang sayangg . asl syg buat b mcm ni ??
syg kan da jnji takkan tnggalkn b . knape jd mcm ni
jgn la buat b mcm ni sayang . syg tu tak sehat
pastoo bnda2 alah ni plak dtg melanda
nnti jd pape dkt syg kan susa plak . b sygkan sayangg
b harap syg tak akn tinggalkan b :'(


chowsinchi

Monday, 26 December 2011

ape la nasib aku

td time aku drive nk blik sg.bloh ,
habis aku kena bsuh . smpai cuci pa bsuh aku . berkilat lg
dye punya ayat smua bersngkut dgn aku
aku just buat kayu je smbil tekan pedal mnyk kuat2
malu ad , geram ad , mrah ad , smua prasaan lah ad
aku nk lwan dye td , tp mlas la . nnti kurng ajar plak
dye ckp yg aku ni ank pling drhaka skali
mne tak terguris hati ?? dpan2 aku dye ckp mcm too !
aku rase nk lnggar je smua kreta dkt hghway td 
tkpe la , itu smua dugaan . mgkin ad yg tersirat d sebaliknye

ni satu lg , fasal awek aku
nurul nadia binti mohd shahbudin
ape lagi salah b syg oiii ???
asyik b je yg kena mrah , da la dlm kreta td da kaw2 kena
pastoo , syg pun nk mrah b jgk ??
ermmm , mrah la syg . mmg b ni tmpat syg luahkn kmarahan
wlaupun prangai syg mcm ni , b ttp syg sayang
b pun taktau nape . ikut kan nk p bangsar
then cingcang2 je nadey ni ! (guraw2)
tp rase syg tu ad , tk boley la nk cingcang2 .
syg , dlu syg jnji ap dgn b ?? tp knape buat lg
ni yg buat b sdey sngat tau . b syg sayang sngt
k la , mls nk crita mcm kreta api . nnti bnjir plak flat ayh ak ni

love u sayang


CHOWSINCHI !!!

Saturday, 24 December 2011

kolej poly-tech mara

disini lah tmpat aku menimba ilmu brsama kwan2 tercinta
disini juga aku mngambil aliran ELECTRICAL ENGINEERING (ELECTRONIC)
pmbelajarannye boley la than
tp 3 sbjek jer yg aku kureng skit 
sem1 dah abis and tgah tnggu result kuar je 28hb ni
mntak2 la result aku dan kenkawan aku gempak n tkde yg kena repeat
aku tknak hampakan hrapan pa dan ma yg suruh aku blajar btol2
aku hrap aku dpt tunaikan hrapan mreka
amiinnnn~

untuk kwn2 kolej semuaa
aku rindu giler2 kt u all tau
nk2 budak kecik . shikoludolu kumekitaro !
best giler kwn dgn dye . klau dduk dgn dye mlut aku ni tak pena diam
asyik tersengih jee . dgn lwak cerdiknyee
tkpe2 , aku ad bnyk crita nk citer kat kau nnti :)
rindu mung sangat ganu square !!
dan kpd roomate aku yg smbong giler vavi !
ckp nk dtg kl , hampeh punye olang
aku hrap thun bru ni kita dpt jmpe orite ??
termsuk la juga wawa n leny :)
rindu jgk kt korang dua
nk gelak same2 , lepak , study , dating . hee~
dan buat yg tersayang , nurul nadia bt mohd shahbudin
aku rindu kau sangat n aku sayang kau sangat bangat 

k la , no comment


CHOWSINCHI !!!

Friday, 23 December 2011

assalamualaikum smua :)
blog aku ni da berhabuk giler b*b* da
sory laa , tkde mase nk onl
cuti sem sbulan lebih ni aku krja 
so , kt umh bpak aku tkde bb
n aku p krja pgi2 buta , blik plak mlm
mmg tkde mase la jwabnyee
skrang ni aku kt umh trganu tgah blik cuti krismas
mnggu dpan last aku krja
then msuk kolej balik :)
sem2 nnti aku nk blajar btol2 laa
aku da takmo main2 lg (nk tgk je)

sbenarnyee bnyak bnda yg aku nk crita
dan bnyak bnda brlaku spanjang cuti sem ni
bnda baik dan jhat . smua ad
klau nk tau , jmpe aku laa
mlas nk crita pnjang lebar dlm ni :)

k la , mcm biasa
my treatmark


CHOWSINCHI !!!

Friday, 18 November 2011

now is semester holiday
in this holiday
i want to stay at sungai buloh
bcoz i work at there then i'm near with my honey
soo , every weekend i can't hangout with her
tomorrow night i go to kl
and SUNDAY , i meet u honeyy 
i missss u soo much tau 

apehal plak tibe2 aku update dlm BI neh ??
tkpe la , skali skaler kan
nak jugak jd mat saleh
k la , nk bgtau tu je sbenarnyee
love u sayangg !
mmuahx !



chowsinchi !!!

Sunday, 13 November 2011

macam macam ada

pg td best giler mndi pantai dgn nadea
first time mndi dgn awek bai
mcm tngah berhoneymoon je
syg , i love u
bila la pulak kita mcm tu lg ek
b sayang sayangg sangat tau

hari ni juga hari yg paling lama aku tdo
aku tdo dlm pkul10 lebih
then bngun dkat pkul6
wahahaha 
letih sngat la kot melayan karenah bakal istri :)

for u sayang :
- i love u so much
- please don't leave me
- if u want a joke , think first
- i don't want make u angry n sad
- i want make u always happy
- i only have u in my heart
- accept me like this :)
- i only want u

mmuahxx !
love u nurul nadia bt mohd shahbudin



chowsinchi ! ! !

Monday, 7 November 2011

nurul nadia bt mohd shahbudin

asal syg da lain skarang ek ??
kesian b :(
b brubah coz syg yg brubah
b sayang sayangg sangat
sumpah tak tipu
jgn la mcm ni syg
b nak syg yg dulu
b rinduu sayang sngat
asal skarang ni syg slalu nk buat b mrah ??
syg da tak syg b ek ?
klau da tak syg bgtaw
 b taknak b je yg sayang dkt syg
jadi la mcm dulu syg
yg slalu buat b happy
berubah la sayang ek
love u soo much !



chowsinchi ! :'(

Sunday, 6 November 2011

sayang , where are u today ??
asl hri ni b dpt msj syg skejap je
asal dgn syg ni 
b ad buat pape ke ??
ptg td ckp nk kuar dgn aunty
b ckp oke
then mlm ni b tny buat ap
pegi mancing
then until now , takde skeping msj pun dri syg
b rindduuu syg sngat tau
sumpah tak tipu
b ingat boley skype dgn syg mlm ni
tapiiii , syg buat b hampa ad ar
lain kali tak pyah jnji klau tak buat
slalu mcm tu !
dah la , mlas aku bebel bnyak2



chowsinchi ! :'(

Saturday, 5 November 2011

don't believe

mlm ni ape entah yg meracuni kpala aku
yg memaksa aku untk study IT
da nk smpai 2jam aku study
mmg tak caye laa
tp alhamdulillah
kan bgus klau aku slalu mcm ni
kan kan kan

besok da raya haji
selamat hari raya semua umat islam yer
besok bapak aku korban lembu
tak sabar nk bogelkan lembu besok !
hee~

lastly
aku rindu kau bangat sayanggg !
nsib baik la smalam dpt skype
hlang la skit rndu
then mlm ni si angah ad kat umh dye
habis potong line kitorang
nk skype tak boley
kesian nadey aku :(
jgn sdey2 syg ek 
ur FS is here :)
dok sabor nk jupe mung hri isnin nie
hee~ ( lorak ganu sket )
love u sangat bangat nurul nadia mohd shahbudin
mmuahx mmuahx mmuahxx !
roger dlu ler
da takde bnda nk bgtaw



chowsinchi ! ! !

Friday, 4 November 2011

rindu kamoo ! !

td da dpt skype pun jd la syg
da hilang sket rndu nih
ad ke patot
time skype , aunty plak dtg
malu malu
tp selamber je , ni kan faizal suhaimi :)
k laa
just wanna to tell that

I LOVE U NADEA SHAHBUDIN
mmuahhxx2093 ! ! !



chowsinchi ! ! !

Sunday, 30 October 2011

dup dap dup dap !

sape tak berdebar maaa ??
exam final da nk dkat
dlam kpala ni bru ad 1/3
lain la klau ad 3/3
aku ni dah la yg MALAS skali !
haddoi 
ape lg aku nk buat ???
mintak2 la final ni aku dpt result yg oke
dan dpt menghappy kan pa dan ma :)
aku nk diorang hepy tgk kjayaan aku



chowsinchi !!!

Saturday, 29 October 2011

mungkin ini yang ku cari

first time dlam hdup aku awek blanje
terharu yang amat sangat aku rase
thanks sayang
b sayang sayangg sangat
i don't want let you go
love u sampai bila2 lah !
mmuahxx !



chowsinchi !!!

Friday, 28 October 2011

dah 2 hari kot

nk berjimat punya pasal
bgun tdo dlm pkul 1 lebih
then basuh muka n gosok gigi
then mkn kacang smbil bace nota skit
ptg mndi n pegi main
mlm plak baru pegi mkn nasi lemak RM1.80
takkan setiap hari mcm ni kot
keding la aku jwabnye
apelaa nasib aku kan
hrap2 la aku dpat berjimat dgn baik :)





chowsinchi !!!

Sunday, 23 October 2011

argghh ! ! !

family + nadea
arghhhh !
pening aku
for my dad and my mom
i'm promise that i will do the best in this final
i know who am i
u all just support me from back oke
insyaallah i will do the best
and you nadea
ckup la nk bahan2 b
b ad sayang sorang je
takde awek ganu oke !
i love u soo much oke

arghhhh ! fuckerrrrr




CHOWSINCHI ! ! !

Saturday, 22 October 2011

nadea shahbudin

skarunk ni , b happy sngat dgn syg tau
b nk syg slalu mcm ni
i'm only have u in my heart
no gf ganu . paham !
thanks for everyhing syg
i promise that i do not let you go
u are very2 special u know
that's why i love u so much

I Love You

b harap kita kkal lme syg
mmmuuahxx2093 !


Love You Too





chowsinshi !!!

Monday, 17 October 2011

sayangg , syg da lain skarang
b tak suka syg mcm ni
b nk sayang yg duluuu
b nk syg yg slalu senyum , ketawa , gembira
bukan mcm skarang
asyik masam , muka ketat je
time jmpe b je terus pandang lain
b tau ni salah b
bdk tu just adk angkat je
lgpun ktorang bkan slalu msj pun
n ktorang mmg mcm ni
( mcm syg n batman syg )

i want u nurul nadia bt mohd shahbudin
b nak syg yg senyum mcm ni


b sayang sayangg sangat 
i'm sory for the msg n i not repeat it again :(




chowsinchi :'(

Saturday, 15 October 2011

besok da nk balik kolej
tinggal la ma dan bibi dkat umh
tp next week aku balik lagi
coz ad event futsal :)
tp kan , adk aku ni buas sikit la skarunk
aku taknak dye jd mcm aku
aku nk dye jd mcm abg n kakak aku
kau ikut prangai aku knape giler !!
but , if i know something bad about u 
watchout boy ! u are died
aku harap kau jd adik yg baik oke 
dan jgn lupa , jaga mama elok2
jgn malas sngat la wehh !
jadi orang berguna
love all




chowsinchi !!!

Friday, 14 October 2011


sayang , i'm not a sweetalker
please trust me
i'm not like what u think
i just have u and i don't have anybody
i love u sayang
i hope u trust me and i don't want fight with u more
i don't want hack your heart anymore
i want u happy always
i don't want to see your bad face :'(

i want u like this always : )

your smile can make me happy
that's why i love u very much nadea



chowsinchi !!!


happy + hampaa

now i'm at home :)
tp kan , smua mmber aku da nk pegi besok
soo , skejap je la dpt jmpe
no hal la , diorang ad masa dpan sndiri 
blajar rjin2 yer kwan
aku doakan kita smua berjaya :)

tapi kann :'(
ad orang ckp aku ni sweetalker
aku bkan org mcm tu laa
plezz trust me
i'm not like that !
i love u very much
asal ek , susah sngat ke nk percaya ckp aku ??
mungkin ada org ingat aku ni tak brubah lg
d a n   m u n g k i n
aku ni ' kureng ' la katakan
mngkin jugak , tp aku terima je
suka hati la org nk ckap ape
yang penting aku janji , aku tunai
dan aku tak langgar janji aku




chowsinchi !!! :'(

Sunday, 9 October 2011

wahahaha

shidap shidap shidap
thanks for u all
syg , arai , wawa , leny , filza , fiza n ejad
best pegi air terjun berkelah td
this is first time kuar dgn awek n mmbe2 pegi waterfall
mmg shidap sangat2 lah
aku syg korang smua n nadea
mmuuahxx2093 !!!
gmbar tkde dgn aku , so takleh ar nk tnjuk
smua ad dgn bini aku :)
nnti klau ad mase , aku uploade gmbr tu

k la , time for sleep
thanks for u all again
love u sayang ;*




chowsinchi !!!

Sunday, 2 October 2011

akhirnya sempurna :)

thanks syg coz accept me back
i love u soo much
after this , i dont want make mistake more
and i dont want make ur heart broke coz of me
i love u very very much honey
mmuahx2093 !!!


by the way almost very very thank to u also leny :)
the right...





chowsinchi !!!


Saturday, 1 October 2011

kenapa aku ni bodoh sngat
kenapa aku ni bangang sangat
kenapa aku ni tak pikir prasaan org lain
why why why !!!
aku taknk bnda ni trjadi
asal la aku ni bodoh sngat !!
kau thu kau syg dye , kau buat jgk ape yg dye tak suka !
soo , pdam la muka kau faizal !
kan da terima akibatnyee

aku sayang kau , then aku tanak hilang kau
i love u nadea
plezz give me 2nd chance
i promise this is my last mistake
i want u :'(
i want us like 2 month ago
not like this
i love u soo much honey
please accept me back :(




chowsinchi   :'(

Monday, 26 September 2011

wink wink wink

da lame da ta balik umah
rindu la jgk bilik aku , katil aku , mmbe2 :)
mak aku , ayah aku , kucing aku
bila la nk balik ??
tp bila pikir pikir lak
malas ler plak nk balik
tp aku rndu diorang sumee

yang penting
aku rindu kau nadea ! !
da bape hari tak tgk btang hdung dye
rndu nk cubit dye , nk bahan dye
dan sbagainyee puun :)

ehh , asyik rndu2 je ni
bila plak time nk study ??
final da nk dkat niee
study study la muhammad faizal suhaimi
asyik nk bermain je krja
k la , da tkde pape yg nk di blebey :)



chowsinchi !!!

Monday, 19 September 2011

happy 2nd month honey

slamat ulang tahun yg kedua utk aku dan nadea :)
thanks syg , dh dua bulan kita knal
b taknk bnda yg bukan2 berlaku in our rlation
aku sayang kau sangat sangat
sumpah aku nk berubah syg
kalau boley kau tlong ubahkan aku k
aku da taknak jadi mcm dulu
aku harap kau dpat terima aku seadanya
thanks again syg

aku sayang kau nadea <3 u

k la , tu je nk bgtw .
kpada sape2 yg bce ni , doakn kebhagian kmi k
ameeeen~



chowsinchi !!! 

Sunday, 18 September 2011

thanks sayang

thanks syg coz teman b time cuti hjung mnggu ni
klau syg balik bangsar 
taktaw la b nk buat ap hjung mnggu ni
dgn sume mmbe nye balik
untung la aku dpt kau nadea ! !
aku jnji aku tak akan hampa kn kau
kau mmg lain dari yg lain
bukan nk puji ke nk ape ke
mmg lain lain sngat aku pun blom tau lg ape kelainannye
k la , just nk bgtw itoo saje



chowsinchi !!!

Tuesday, 13 September 2011

pesanan mama

semalam aku msj dgn ma
dia sruh aku blajar rjin2 dkt KPTM ni
aku pun rase insaf kejap time bermesej tu
dia dan pa slalu pesan dkat ank2 sruh blajar rjin2
kak dan ngah da msuk U
aku dan bi(adk aku) insyaallah kot

smalam ma ad pesan sruh aku bg nsihat dkat bi
aku taknak la dia ikut prangai aku
aku nk dia berjaya bukan ikut prangai aku
aku syg family aku
ma bgtaw smalam , dia asyik kluar je
aku risaukan ma je sorang2 dduk dkt umh
mne taw kan tkut jd apa2 yg tak diingini (tawakal)
aku harap dia dgar la nsihat aku ni
dia tu susah sket klau nk dgar ckap kak dan ngah
tu la yg ma sruh aku nsihatkan dia
aku sayang dia . dia la satu2 nye adik yg aku ad


p/s : renung ke masa hadapan :)


chowsinchi !!!

Tuesday, 30 August 2011

raya , raya , raya

first day raya , boley la tahan shidap nye
nk tgk gmbar ??
 boley la tahan smart kan . haha ( poyo )

 ja mintak maaf pa :)

 aku , ngah , pa dan ma

 my lovely family <3 all

 menjamu selera la plak ;)

 tokwan dan tokki sbelah mama ;)
family aku dan ummi

ckup smpai disini....
SELAMAT HARI RAYA


chowsinchi !!!

Sunday, 28 August 2011

raya da nk dkat neh
tak sabo weh !
tp raya taun ni tak meriah mne aq rase
sebabnye raya ke 5 da kena blik kolej
huaahahaha
takpe la , demi pelajaran kn
ni saje je nk uplode sket blog neh
chow dulu


chowsinchi ! ! !

Wednesday, 24 August 2011

boleh enjoy !

midterms da habis bro ! ! !
masa untuk bergembiraa
mlm ni main ftsal smpai lebam
dan pegi overnight dgn mmber2
mlm besok plak aq nk kuar dgn nadea 
tak sabar wehh !
k la , tu je nk bgtw




chowsinchi ! ! !

Monday, 22 August 2011

gadoh - berbaik
gadoh - berbaik
hadoii 
tu je tahu
tak reti2 nk baik2 smpai mati ke ??
apela hidup ni
pening2 ! ! !

tak pyah la pikir sngat pasal tu mamat weh
baik pikir pasal ko pnye pmbelajaran
lagi bgus dan boleh buat ko berjaya
tapi bosan jgak klau hidup takde awek 
hahaha

aku harap lepas ni
perkara - perkara bodoh + sengal + sebagainya
tak berlaku lagi
grrrrr ! ! !
L U M R A H . K E H I D U P A N
macam2 aku ni
dah la . tata

p/s : love u nadea




chowsinchi ! ! ! 

Sunday, 21 August 2011

pening + bengang + marah + sedih

first time aq update dlm masa sehari

adakah aq ni mmg malang ???
knape ko mcm ni nadea ???
tlong laa , aq syg sngat dkt ko
jgn la mcm ni . buat smething yg aq tak suka
adoiiiiii
pening aq ! aq syang sngat2093 dkt ko
kepala aq pening dan bengang ,
hati ni , marah ade sedih pun ade
arghhhh ! ! ! ! ! !
S . O . S . O . S . O . S . O
dah la , tak tw nk tlis ape
aq thu aq ni sape @ mngkin ko da thu prangai aq
ko jd mcm ni ????
aq nk berubah la ! !
paham tak
B + E + R + U + B + A + H = MUHAMMAD FAIZAL BIN SUHAIMI






chowsinchi ! ! !

pening pening pening ! ! !

tolong la . aq tak nak gaduh dgn ko
tlong la paham aq sket
aq buat smua ni nk happy kn ko
so jgn la hampakan aq
pikir pikir kan la
argghhh ! ! ! ! !




chowsinchi ! ! !

Monday, 15 August 2011

yahoooo ! ! !

nadea dah kembali seperti normal sekarang
thanks syg
aq tak pyah nk pkir da psal kitorang
dan harap2 tak akn berlaku lg
aq syg sngt2 dkt ko nadea 
ilysfdm !


choesinchi ! ! !

Sunday, 14 August 2011

tak boley tidooo

argghhHH ! ! !
i'm so sorry nadea
adoyai 
aq tak tw ape aq da buat dkt dye
sory sangat2 syg k
lpas ni perkara mcm ni tak kn berulang lg
soo sorry again 
love u nadea :-*

chowsinchi ! ! !

Sunday, 7 August 2011

aku jadi kelawar ! ! !

da 3 hri berturut turut tak tdo
asyik overnight jee
besok dh la ad klas
mntak2 la bgun awl dan
aq tak tdo dlam klas
hahaha
ok la 
tu je nk bgtw 

chowsinchi !!!

Saturday, 6 August 2011

perghhh ! ! ! !

dua hri overnight !
cuti hjung mnggu tak taw nk buat ap
lpak dgn mmbe2 smbil main kad
dan pegi snooker smpai pkul 4 pagi
dan balik sahur
dan tido
hahaha
dan bgun plak tgahri
buat assigment sikit
tido
bangun bukak pose
dan seterusnye ....
tu lah kerja aq time hjung mnggu di kptm
hahahaha
selain itu , aq boley buat date dgn nadea :)

p/s : syg dye sangat2

ckup smpai di sini
nk tidooooo

chowsinchi !!!

berbuka puasa :)

first time bukak pose bersme gf :)
gembira yg tak terhingga
thanks nadea coz sudi kluar bukak pose
tw tak , nadea ni lain skit dri gf2 aq yg sblum ni
aq tak thu knape ????
tp mmg best la klau knl dgn dye
untung sangat 
lpas bukak pose
kitorang pegi lpak TC :)
dye ad la cerita psal dri dye sikit2
aq suka tntang dri dye
dan dye bgtaw yg dye ni bising
itu lah prangai yg aq mncari slame ini
hrap2 la aq kekal brsama nadea
after that pegi lpak dkt ice planet
pergghh !!!
best la jugak :)
lpas tu balik
aq chow dulu la
tak thu nk tlis ap lg

syg awk !!!

chowsinchi !!!

Tuesday, 2 August 2011

pengalaman baru

bersahur dan berbuka brsama kwn2 KPTM
first time brjauhan dgn fmily
hahaha
tak pe la , hidup sbagai seorang student kn 
smua kwn2 dkt sini ok je
tp ad jgak la sorang dua yg mngurangkn dri aq
aq hrap diorang sedar jela
bulan pose ni mlas la nk buat ketupat 
hahaha
gerak dulu la
da takde point nk kongsi
chowsinchi !!!

p/s  love u nadia :)

Saturday, 30 July 2011

mnjadi org perantau la aq lpas ni
tak dpt berpuasa dan brbuka puasa dgn fmily
tp xpe , nme nye pelajar
hahaha
lpas ni nkgerak balik kuantan
hrap2 perjlanan aq selamat smpai 
dan tak sabar nk jumpe


hehehe
syg awk :-)
ok la , nk pegi bersiap plak
chowsinchi !!!

Friday, 29 July 2011

sekian lama mnyepi :-)

lme da tak karang smething
skrang ni aq da blajar dkt KPTM kuantan
semua proses pmbelajaran aq berjalan dgn baik nye di sana
aq dpt rmai kwn dan mreka smua dtg dri ngeri yg jauh dan dkt
ad yg dduk jhor , perlis , sabah , perak , kemungkinan smua ngeri la
roomate aq bgus . nme dye firdaus
tp ktorang smua pnggil dye PACAK
haa ni ,
ad ke patut aq di panggil GANU ??
mentang2 la aq dri terengganu 
tp xpe , aq suka dgn gelaran itu
yg pentingnye , aq da jmpe someone :)
NURUL NADIA BT MOHD SHAHBUDIN

mula2 aq jmpe dye , segan giler na mngeluarkn sore aq ni
dye tny sepatah aq jwb sepatah
hahaha . aq ni kn pemalu org nye :)
lpas je knl dye dlm 2 @ 3 minggu
dlm tarikh 20 @ 21 julai aq couple dgn dye
hehehe . ad jgk yg berkenan dgn aq
aq hrap dye dpt tman aq time aq dkt KPTM ni
dan juga mnjdi tman aq untk berjaya di KPTM ni
ckup smpai sini dulu la
nnti klau ad masa lg aq karang lg ape yg nk aq karang :)
chowsinchi ^_^

Monday, 27 June 2011

tungging langgang

fuhh . bru blik dri bbQ umh serah ea
kyang gilo prut , smpai nk meletop ! !
hahaha...
rmai gler org td
mmbe2 aq , mmbe2 dini , mmbe2 mak dye 
mknan pn sodap2 :-)
aq tukang jaga dkat bhagian panggang ikan n aym
brpeluh berjerut td . kloh CR men bola . haha
nsib baik la mlm ni x kena tepung
dan mntk2 la mlm esk x kne jgk
aq syg gler smua mmbe2 aq
sme mcm aq syg awek aq , tp lbeh awek aq lg :)
haa ni . fasal miss lengloi
seharian xdgar crite . pegi mne aq xtw
palat btol ! !
aq xthu la ap jd dgn dye skrg ni
aq ni mcm xde je dlm hdup dye 
ni nk start sdeyh ni :'(
haishh ! ap aq mencarut ni . haha
mls r tlis bnyk lg psal dye
klau dye bce bnyk2 kn . msti kne reject aq
aq syg dye ! aq xmo dye hlang
dye plak buat aq mcm ni
ok r , lg bnyk aq tlis  . lg skit hti ni
belar belar belar ! !
chowsinchi ! ! !




Monday, 20 June 2011

haddoi...

na update skit ni
hri ni lteh gler vavi !!
pegi situ , pegi sini , check situ , check sini
td kak grak aq pg2 . nk tdo lme xleh !
dye grak aq n sruh pegi mndi coz nk p mdical checkup
(aq dh dpt blajar . hehe )
lps mndi ap lg , siap2 pegi hsptal la
dkt hsptal plak . fulamak , rmai gler org
nsib pegi lmbt , pdm la mke
haa ni , td time x-ray . mlu aq
msuk je blik x-ray tu , sume pmpuan yg laki sorg je
tw diorang kate ap ?? 'faizal , bkak bju n diri dkat situ'
omak'ai . mlu kjap . tp xpe , diorang bleh la tgk body aq yg ketul2 ni
hahahahaha....
lpas check smua anggota bdan aq . blik r tdo kjp
dlm pkul3 kne plak pegi klinik gg 
haiyaaa . bnyk la bnda kne buat klau nk pegi blajar ni 
ni plak psal bdk ni F*****
dye ni kn , aq slalu gram la dgn prngai dye
x ubah2 ! pdhal bnyk kli dh aq pesan
xpela , mngkin xbleh kot nk ikut pesan aq
tp aq hrap dye straight dgn aq (no coner2)
ok la , ni je aq nk update
esk pegi bndar plak , ambik duit yayasan
xpela , psal plajaran aq xpeduli 
ok2 . chowsinchi !! :)

Tuesday, 31 May 2011

aloha !! 
na criter skit ni ...
aq rse mlu r dgn mmbe2 , 
diorang smua dpt dh twaran p blajar 
tp aq skeping surat pn xdpt lg ...
ermm . xpelah mngkin xde rzeki lg kot . 
haaa . stu lg ni
fasal budak lengloi
aq rse lain mcm je la dgn dye
kdg2 lyan aq . kdg2 x trus !
stu lg , dye ni dgil la
hbis first plan aq x jd
knapalah ko pegi jgk johor makcik weyh ! !
n mntk2 la scond plan aq msti mnjadi !
hehe . x sbar weh nk jmpe dye
lme dh than rndu ni ...
ok la . nnti cntinue blik
chowsinchi !

Wednesday, 4 May 2011

yes , esk suda aq mau pigi jmpa si dia
xsbar rsenye farina puteri ...
btway syg , wait 4 me ...
i love u so much !
mmuahxX 

Sunday, 24 April 2011

fuuh..lteh2

bru je smpai umh mgrib td..smpah lteyh klau drve tnpa brgnti..
tp xpe..sdp gler p KL..dpt jmpe awek aq !
lpas la rndu aq dkt bdk ngade tu ! farina puteri :)
xpelah dpt jmpe kjp je pn , tp rndu tu hlang la jgk skit..
sunway pyrmid la scond port aq jmpe dye..
third port ekg xtw la dkt mne..hehe
xpe syg , nnti 6.5.2011 ni abg p KL blik n dpt jmpe awk lg ! :)
bg mmbe2 aq yg ikut aq p KL (rja,elan,mmat,kmel)
tq r tman kn aq..tp klau aq nk p KL blik
korng sume xley da na ikut , aq ajk mbe lain lak
ekg ad plak yg dngki nye .. haha
btway..i love u so much farina puteri..

Wednesday, 20 April 2011

smoga cpt smbuh :)

smlam mk aq msuk hspital coz dmam
n dye d syaki ILI(hawa2 nk kne H1N1)
mntk2 la xde ap yg brlaku .. I love u MOM
hrap2 la dpt kuar awl dri wad
coz rndu msakn ma ni .. hehe
ok bye ..

Tuesday, 19 April 2011

! heppy bufday girl !

heppy bfday syg .. awk da mtang skit dgn umur 17.. hehe

blajar la rjin2 ep .. show to ur dad that u can do it !
ermm , xdpt jgk na smbut bfday brsme :)
tp xpe , sbtu ni kte jmpe ..
sy dh rndu gle kt awk ni .. hehe
ok la syg , that's all from me ..

hepy bfday to u farina puteri 
n love u so much !! <3 

Sunday, 17 April 2011

FaRinA oH faRinA

kdg2 ad je yg x kne dgn awk..tp xpe , bleh sbar lg
klau time msj , ad on lju je bls tp klau x ON kloh kure2..
stu lg..klau tny gayut dgn spe ?? asyik2 mbe
sy thu la awk rmai pminat tp bgtw la nme..
sy xske klau x bgtw , biar sy x knl pn mbe awk tu..


knapelah lah skrg ni slalu kte na gduh ek ??
abg hrap kte akn kkal lme n awk slalu pndai jge hti sy
sy tw asyik sy je yg buat slah
tp xleh gk na slah kn abg je skmo :p
tp xpe la..i love u so much honey !


and last..i hope
all the love we made , 
can never be earased ! :)
I LOVE U SO MUCH FARINA !!

Sunday, 10 April 2011

leteyh - leteyh

hoho..bru blik dri knyir ptg td..bnyk la jgk habuan yg aq dpt , 

tp xdpt bwk blik umh..sume greng buat lauk coz bkalan mknan xckup !!
dh la bkalan mknan x ckup , line nfon pon mcm chpsmore ! hampeH..
klau la ina ley p jgk kn best..smbil tu bleh la jgk honeymoon..haha (graw2)
tp yg second turn pegi ni krang bez la..ikan skit je dpt pstu hjan x hnti2 trun..
tp xpe la asl dpt enjoy.. :)

Thursday, 7 April 2011

mlm yg bosan dan BENGANG !!

awek asyik tdo je dri ptg..tp xtw la btol k x..klu da kne tpu nk buat mcm mne dh..

td plak,frst cll adk dye angkt dye ckp kak ina tdo..sbar lg bai
hntr msj plak xbls2..cll blik waiting ! CLL lg waiting ! x pnas mne klu duk asyik waiting je ..
nsib baik la mbe2 ad..bleh la aq hepy skit (sikit je tw)

Friday, 1 April 2011

eyna lavender ...

lme da xjmpe awk..rndu sngt2 ni..
arap2 la awk pn rse ap yg sy rse..
sy syg awk sngt2..LOVE U
mmuahH !! hehe..

Thursday, 31 March 2011

hampA ! !

adus..mlm yg mlang..
ingt kn dpt la gji full mlm ni..last2 bos bgtw duit kureng !!
haiyoO !! hbis x jd plan aq..
kne tungu lg 2 mnggu la plak.. :(

Tuesday, 29 March 2011

taK taHU na tuLiS Ape

ermm..na story ap ek ?? mcm ni r..hri ni xde pape na tlis , jap2..ad la..
pg td bgun dgn smangt nye na pegi kje,last3 bos ckp cuti..huhu (mlepas 40 hinggit )..hhaha..
satu lgi na story ep fasal cik FARINA (mylove)..tw ark,bdk ni kdg2 msj lju je bls n kdg2 msj slow lak bls...nsib baik la aq ni ad sfat sbar..haha ... tp xpe la..klau dye ad krja aq xde hal.. :)
ok la..da tkde pape ni..lovE u eyNa lavendER !! muasckK ! hehe..

Monday, 28 March 2011

seKali seTahuN ! !

hari ni my bfday..thanks my fmly,all frends n my lovely is eyna lavender (farina)..u all make me happy this day , but u farina..mmang buat aq bengang giler smalam..aq ingt kn aq ade buad slah dkt dye..tw ark ! ad ke patut tbe2 je dye hntr msj jgn gngu lg dye lpas ni..(MANE TAK BENGANG !) aq call ta angkt , msj pon ta blas..adui..jam pkul12 smlm dye hntr msj..(ucap bfday n bgtaw dye sje na knakan aq td) HUH ! lpas dpt msj tu,aq plak rase GERAM dkt dye..ade k ptut dye buat mcm ni..tp xpe,ni first time aq kne mcm ni..aq memang syg gler dye !! ptg td kne mndi dgn tepung..haha , adap la tu ble bfday da smpai..bydway , thankssss all..i love U all n eyna lavender...<3