THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 30 October 2011

dup dap dup dap !

sape tak berdebar maaa ??
exam final da nk dkat
dlam kpala ni bru ad 1/3
lain la klau ad 3/3
aku ni dah la yg MALAS skali !
haddoi 
ape lg aku nk buat ???
mintak2 la final ni aku dpt result yg oke
dan dpt menghappy kan pa dan ma :)
aku nk diorang hepy tgk kjayaan aku



chowsinchi !!!

Saturday, 29 October 2011

mungkin ini yang ku cari

first time dlam hdup aku awek blanje
terharu yang amat sangat aku rase
thanks sayang
b sayang sayangg sangat
i don't want let you go
love u sampai bila2 lah !
mmuahxx !



chowsinchi !!!

Friday, 28 October 2011

dah 2 hari kot

nk berjimat punya pasal
bgun tdo dlm pkul 1 lebih
then basuh muka n gosok gigi
then mkn kacang smbil bace nota skit
ptg mndi n pegi main
mlm plak baru pegi mkn nasi lemak RM1.80
takkan setiap hari mcm ni kot
keding la aku jwabnye
apelaa nasib aku kan
hrap2 la aku dpat berjimat dgn baik :)





chowsinchi !!!

Sunday, 23 October 2011

argghh ! ! !

family + nadea
arghhhh !
pening aku
for my dad and my mom
i'm promise that i will do the best in this final
i know who am i
u all just support me from back oke
insyaallah i will do the best
and you nadea
ckup la nk bahan2 b
b ad sayang sorang je
takde awek ganu oke !
i love u soo much oke

arghhhh ! fuckerrrrr




CHOWSINCHI ! ! !

Saturday, 22 October 2011

nadea shahbudin

skarunk ni , b happy sngat dgn syg tau
b nk syg slalu mcm ni
i'm only have u in my heart
no gf ganu . paham !
thanks for everyhing syg
i promise that i do not let you go
u are very2 special u know
that's why i love u so much

I Love You

b harap kita kkal lme syg
mmmuuahxx2093 !


Love You Too





chowsinshi !!!

Monday, 17 October 2011

sayangg , syg da lain skarang
b tak suka syg mcm ni
b nk sayang yg duluuu
b nk syg yg slalu senyum , ketawa , gembira
bukan mcm skarang
asyik masam , muka ketat je
time jmpe b je terus pandang lain
b tau ni salah b
bdk tu just adk angkat je
lgpun ktorang bkan slalu msj pun
n ktorang mmg mcm ni
( mcm syg n batman syg )

i want u nurul nadia bt mohd shahbudin
b nak syg yg senyum mcm ni


b sayang sayangg sangat 
i'm sory for the msg n i not repeat it again :(




chowsinchi :'(

Saturday, 15 October 2011

besok da nk balik kolej
tinggal la ma dan bibi dkat umh
tp next week aku balik lagi
coz ad event futsal :)
tp kan , adk aku ni buas sikit la skarunk
aku taknak dye jd mcm aku
aku nk dye jd mcm abg n kakak aku
kau ikut prangai aku knape giler !!
but , if i know something bad about u 
watchout boy ! u are died
aku harap kau jd adik yg baik oke 
dan jgn lupa , jaga mama elok2
jgn malas sngat la wehh !
jadi orang berguna
love all




chowsinchi !!!

Friday, 14 October 2011


sayang , i'm not a sweetalker
please trust me
i'm not like what u think
i just have u and i don't have anybody
i love u sayang
i hope u trust me and i don't want fight with u more
i don't want hack your heart anymore
i want u happy always
i don't want to see your bad face :'(

i want u like this always : )

your smile can make me happy
that's why i love u very much nadea



chowsinchi !!!


happy + hampaa

now i'm at home :)
tp kan , smua mmber aku da nk pegi besok
soo , skejap je la dpt jmpe
no hal la , diorang ad masa dpan sndiri 
blajar rjin2 yer kwan
aku doakan kita smua berjaya :)

tapi kann :'(
ad orang ckp aku ni sweetalker
aku bkan org mcm tu laa
plezz trust me
i'm not like that !
i love u very much
asal ek , susah sngat ke nk percaya ckp aku ??
mungkin ada org ingat aku ni tak brubah lg
d a n   m u n g k i n
aku ni ' kureng ' la katakan
mngkin jugak , tp aku terima je
suka hati la org nk ckap ape
yang penting aku janji , aku tunai
dan aku tak langgar janji aku




chowsinchi !!! :'(

Sunday, 9 October 2011

wahahaha

shidap shidap shidap
thanks for u all
syg , arai , wawa , leny , filza , fiza n ejad
best pegi air terjun berkelah td
this is first time kuar dgn awek n mmbe2 pegi waterfall
mmg shidap sangat2 lah
aku syg korang smua n nadea
mmuuahxx2093 !!!
gmbar tkde dgn aku , so takleh ar nk tnjuk
smua ad dgn bini aku :)
nnti klau ad mase , aku uploade gmbr tu

k la , time for sleep
thanks for u all again
love u sayang ;*




chowsinchi !!!

Sunday, 2 October 2011

akhirnya sempurna :)

thanks syg coz accept me back
i love u soo much
after this , i dont want make mistake more
and i dont want make ur heart broke coz of me
i love u very very much honey
mmuahx2093 !!!


by the way almost very very thank to u also leny :)
the right...





chowsinchi !!!


Saturday, 1 October 2011

kenapa aku ni bodoh sngat
kenapa aku ni bangang sangat
kenapa aku ni tak pikir prasaan org lain
why why why !!!
aku taknk bnda ni trjadi
asal la aku ni bodoh sngat !!
kau thu kau syg dye , kau buat jgk ape yg dye tak suka !
soo , pdam la muka kau faizal !
kan da terima akibatnyee

aku sayang kau , then aku tanak hilang kau
i love u nadea
plezz give me 2nd chance
i promise this is my last mistake
i want u :'(
i want us like 2 month ago
not like this
i love u soo much honey
please accept me back :(




chowsinchi   :'(