THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 2 January 2012

halo smua :) ape habaq ? cek hrap hang hang sumo shat noo
aku rase blum trlambat lg aku nk ucap AHLAM WAHSALLAM 2012 :)
sbnrnye mmg bnyk giler crita yg aku nk crita ni 
kita smua kan da msuk tahun baru kan . kan kan kan , soo msti la ad azam kan .
aku rase aku ad azam kot . azam aku ialah ' aku nk blajar btol2 time bukak sem2 nnti then da tknak main2 ' 
coz rsult aku time sem 1 mmg mcm org tak blajar je . malu aku ,
ayah dgn mak bukan main kerja tinggi2 , tp anak ??? mcm tuuuuttttt :(
mmg azam aku nk blajar btol2 la sem2 ni . INSYAALLAH :) 
klau result aku time sem2 ni same je mcm sem1 , aku nk bhnti laa
ma ad ckp dkt aku ' ja ni ma tgk lemah dlm akademik , tp ma rase ja boley pegi dm bidang kmahiran '
nnti la aku pikir kata kata ma tu . tp klau sem2 ni same mcm sem1 . aku ikut ckp ma la

smlm aku naik bus nk blik ganu kan . ndia pun follow gk aku :)
then pa pun tgah tnggu aku dkt trminal . first time aku bwak awek jmpe pa :)
mula2 aku tgk muka pa mcm mrah je . tp bila sembang dgn ndia , muka dye brubah
mngkin dye suka la too :) aku hrap hbungan kitorang kekal smpai ke ank cucu
kt umh pun ma tny aku pasal smlm :-
ma : bwak makwe jmpe pa ke ?
aku : yer ma (smbil tersnyum)
ma : pa bgtau yg dye tu oke then bjak plak tu
aku : mmg la ma , tp bukan mcm ja 
ma : ja pun oke ape . tp ja kena usaha lbeh skit
aku : yela ma . ja try
that's all . aku kdng2 malu jgk dgn nadia ni
aku tau aku ni bknnye spandai dye :(
aku hrap sem2 ni aku blajar btol2 . haa , pa ad pesan dkt syg aku tau
syg aku ckp , pa suro nsihatkan aku . (malu nye akuu)
k la , da tkde pape nk di crita . nyte all


CHOWSINCHI !!!

0 comments: