THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 22 January 2012

assalamualaikum semua...
da lame aku tak update blog nieh . hri ni taktau npe tbe2 je terasa nk exercise kan jari :)
oke , firstly proses pmbelajaran aku dkt KPTM oke lg stakat ni .
boley msuk dlm kpala aku ni . tp kan , klau time sbjek pn.Lin , dye salu ejek aku .
malu aku . pdahal aku dlm klas bknnye bsing pun . haddoi
tkpe laa , mngkin ad faedah dye buat aku mcm tu an .
kwn2 kt kolej pun still sama n ad bberape mmbe aku yg da bhnti .

urmmm.... bosannye hri ni . klau aku ikut kak td boley g jmpe awek aku
haa , brckap tntang awek aku . bnyk bnda yg nk dicrita , ad crita mnarik dan kurang mnarik
aku syg dye sngt tp kdg2....zzzzz~ (rahsie)
dah la , mcm tkde mood la plak na tlis bnyk2




CHOWSINCHI !!!

0 comments: