THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 4 March 2012

assalamualaikum kpd smua kaum muslimin dan muslimat skalian
dan salam sejahtera aku ucapkan kpd kaum non muslim :)
mmg dah lame sngt aku tak exercise kan jari2 aku ni untuk menceritakan ape yg brlaku disekeliling .
 bukan sje blog aku , diary aku pun aku da lme tak tulis . biasanye stiap mlm sblum tdo aku salu tlis tntang ap yg brlaku pd hri tu . mngkin aku sibok dgn study (poyo) @ sibok dgn bersuka ria @ sibok dgn awek tersyg @ sbagainye lah !
tujuan aku mnulis blog pd tgah mlm ni adlah (jeng3) ......
tntang diri aku ??
aku sbarnye mmg amat sngt pening skrang . duk pikirkan hal tu , duk pikirkan hal ni . mmg bnyak hal la ! mcm2 ade . pening aku . oke , first hal yg aku nk crita tntang awek aku
(NURUL NADIA BT MOHD SHAHBUDIN)
semenjak duamenjak ni , dye salu mrah aku , dye salu tuduh yg bukan2 kt aku . ksian aku . aku tau la aku bnyk buat salah dkt dye , tp takkan la nk buat smpai mcm too kot ?? ksian la skit kt pkwe nie .
btol ke dye syg aku lg ?? btol ke kwn2 smua ?? klau la dye syg aku kan , nape dye blog aku kt fb , nape dye webcam dgn bdk lain n knape dye kuar dgn laki lain ?? mane tak panasnye hti nie ....
aku , sejak couple dgn dye , aku tak pena pun kuar ngn awek lain , apetah lg ex2 aku .
msj pun langsung tak . hri too ad la dlm fb , aku chat dgn ex aku . aku ckp aku rndu dye . pastu ndia tau pasal nie . ape lg , jd singa la dye ! padahal bkannye aku rndu dye sbb aku syg dye lg , aku just rndu sbgai kwn an . mane tak rndu klau bertahun tahun tak jmpe kan . haa ! aku mmg syg kau ndia . tlong la pcayekan b . b syg sayang sngt . sumpah tak tipu . b masih pegang dgn jnji2 b yg dlu2 . syg je yg salu pikirkan kburukan tntang dri b . (setakat nie jela crita dri aku)
da tkde modal nk citer pasal bnda lain...




CHOWSINCHI !!!

Sunday, 22 January 2012

assalamualaikum semua...
da lame aku tak update blog nieh . hri ni taktau npe tbe2 je terasa nk exercise kan jari :)
oke , firstly proses pmbelajaran aku dkt KPTM oke lg stakat ni .
boley msuk dlm kpala aku ni . tp kan , klau time sbjek pn.Lin , dye salu ejek aku .
malu aku . pdahal aku dlm klas bknnye bsing pun . haddoi
tkpe laa , mngkin ad faedah dye buat aku mcm tu an .
kwn2 kt kolej pun still sama n ad bberape mmbe aku yg da bhnti .

urmmm.... bosannye hri ni . klau aku ikut kak td boley g jmpe awek aku
haa , brckap tntang awek aku . bnyk bnda yg nk dicrita , ad crita mnarik dan kurang mnarik
aku syg dye sngt tp kdg2....zzzzz~ (rahsie)
dah la , mcm tkde mood la plak na tlis bnyk2




CHOWSINCHI !!!

Friday, 6 January 2012

isnin ni 9hb da start la perjalanan aku n kengkawan smua sbgai seorang pelajar :)
sem2 ni kitorang smua nk blajar btol2 tau . aku slalu suro diorang nsihatkan aku suro blajar
aku arap diorang nsihtkan aku then aku dgr la nsihat diorang . tlg aku ye my all pren :)
aku pun , rse mcm mlas da nk ulang prangai lme aku mcm sem1 . asyik kuar je n tak stdy
aku nk sem2 ni aku blajar btoi2 then dpt rsult yg oke ! aku tgk rsult mmbe2 aku smua oke
aku je mcm ni . malu aku :(  aku ni mcm tak blajar je . pdhal pegi klas brsama then balik pun brsama
mngkin otak kita yg berbeza kot dan usaha :)
oykay la , aku da tak sbar nk start blajar isnin ni . hee~




CHOWSINCHI !!!

Tuesday, 3 January 2012




nurul nadia binti mohd shahbudin
i really2 miss and love u sayang
i don't want any other girl outside there
  i only want u back honey
please forgive me . i know i have do many prob for u
i'm really2 sory sayang . please accept me back
i love u soo much my honey money :'(


CHOW.....

hari yang begitu sedey

pg td aku bgun dri tdo trus col nadia . time tu dye still lg mrah aku pasal smlm . then aku pjuk punye pjuk , da oke . tp kan , ptg td dye kuar dgn mmat ni . bkan main beria lg antar msj kt aku . ' sayang nk kuar dgn kkasih lame ni ' . perghh aku ckp dlm hati , bkan main gembira awek aku ni . time tu aku mls la nk lyan dye , org tgah hepy kan kuar dgn kkasih lame . mmg jelez sngt aku . sayang , knape time b blik je ganu syg kuar dgn dye ?? knape b ad kt sane syg tak kuar plak ?? knape syg ? please jgn buat b mcm ni . b amat yg sangat terasa hati . td aku ngis tau :'( tak than rasa sdih kt hati ni . then td plak dye ckp dye nk tinggalkan aku lg . mgkin aku trlalu mrah kn dye . b tau syg mudah terasa . b mrah bknnye tak bersebab . b syg sayang sngat , tu fasal b buat mcm ni . b taknak hilang sayang . i want u is the last in my life sayang . please don't do like this to me again . i want u back honey :( and i'm so so sorryyyy . that's all my feeling for u from my heart




CHOWSINCHI !!!

Monday, 2 January 2012

halo smua :) ape habaq ? cek hrap hang hang sumo shat noo
aku rase blum trlambat lg aku nk ucap AHLAM WAHSALLAM 2012 :)
sbnrnye mmg bnyk giler crita yg aku nk crita ni 
kita smua kan da msuk tahun baru kan . kan kan kan , soo msti la ad azam kan .
aku rase aku ad azam kot . azam aku ialah ' aku nk blajar btol2 time bukak sem2 nnti then da tknak main2 ' 
coz rsult aku time sem 1 mmg mcm org tak blajar je . malu aku ,
ayah dgn mak bukan main kerja tinggi2 , tp anak ??? mcm tuuuuttttt :(
mmg azam aku nk blajar btol2 la sem2 ni . INSYAALLAH :) 
klau result aku time sem2 ni same je mcm sem1 , aku nk bhnti laa
ma ad ckp dkt aku ' ja ni ma tgk lemah dlm akademik , tp ma rase ja boley pegi dm bidang kmahiran '
nnti la aku pikir kata kata ma tu . tp klau sem2 ni same mcm sem1 . aku ikut ckp ma la

smlm aku naik bus nk blik ganu kan . ndia pun follow gk aku :)
then pa pun tgah tnggu aku dkt trminal . first time aku bwak awek jmpe pa :)
mula2 aku tgk muka pa mcm mrah je . tp bila sembang dgn ndia , muka dye brubah
mngkin dye suka la too :) aku hrap hbungan kitorang kekal smpai ke ank cucu
kt umh pun ma tny aku pasal smlm :-
ma : bwak makwe jmpe pa ke ?
aku : yer ma (smbil tersnyum)
ma : pa bgtau yg dye tu oke then bjak plak tu
aku : mmg la ma , tp bukan mcm ja 
ma : ja pun oke ape . tp ja kena usaha lbeh skit
aku : yela ma . ja try
that's all . aku kdng2 malu jgk dgn nadia ni
aku tau aku ni bknnye spandai dye :(
aku hrap sem2 ni aku blajar btol2 . haa , pa ad pesan dkt syg aku tau
syg aku ckp , pa suro nsihatkan aku . (malu nye akuu)
k la , da tkde pape nk di crita . nyte all


CHOWSINCHI !!!

Tuesday, 27 December 2011

mlm yg sdeh

mlm ni mmg mlm yg sdey buat aku
smlm aku da jnji dgn ma yg nk bwak dye pegi ikea lpas aku blik krja
then , smpai je aku kt umh . pa ckp ,
' dok soh g la , org ttup doh '
aku bls la . ' mne ttup lg pa . ni kl la '
pa pun buat tak lyan je . then kitorng pegi bndr sg.bloh je
bkan ade ape2 pun kt situ . tmpt aku pe amik brg runcit ad la
sumpah aku rase brsalah giler dkt ma
aku da jnji . tp tak tunaikan pulak
ma , ja mntak maaf . ja mmg nk bwk ma pegi . tp pa tu !
nnti klau ad masa , kita pegi yer . sory again ma :'(

tu pasal aku dgn ma . ni nk crita pasal aku dgn nadia plak
aku pun taktau la hntu mne yg dtg sampuk dlm bdn dye tu
smlm kitorang gado then siang td dh oke
pastoo , bru je td da gado balik . siap mntak putus lagi
ckapnye takde jodoh . weh , kau ingt kau tu sape nk tu ad jdoh ke tak
aku rase nk pegi bangsar n sepak je muka dye too
aku mmg tak suka klau org ckp mcm tu 
mcm tak ad o**k ( sory klau terasa )
syg , b sayang sayangg . asl syg buat b mcm ni ??
syg kan da jnji takkan tnggalkn b . knape jd mcm ni
jgn la buat b mcm ni sayang . syg tu tak sehat
pastoo bnda2 alah ni plak dtg melanda
nnti jd pape dkt syg kan susa plak . b sygkan sayangg
b harap syg tak akn tinggalkan b :'(


chowsinchi