THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 4 March 2012

assalamualaikum kpd smua kaum muslimin dan muslimat skalian
dan salam sejahtera aku ucapkan kpd kaum non muslim :)
mmg dah lame sngt aku tak exercise kan jari2 aku ni untuk menceritakan ape yg brlaku disekeliling .
 bukan sje blog aku , diary aku pun aku da lme tak tulis . biasanye stiap mlm sblum tdo aku salu tlis tntang ap yg brlaku pd hri tu . mngkin aku sibok dgn study (poyo) @ sibok dgn bersuka ria @ sibok dgn awek tersyg @ sbagainye lah !
tujuan aku mnulis blog pd tgah mlm ni adlah (jeng3) ......
tntang diri aku ??
aku sbarnye mmg amat sngt pening skrang . duk pikirkan hal tu , duk pikirkan hal ni . mmg bnyak hal la ! mcm2 ade . pening aku . oke , first hal yg aku nk crita tntang awek aku
(NURUL NADIA BT MOHD SHAHBUDIN)
semenjak duamenjak ni , dye salu mrah aku , dye salu tuduh yg bukan2 kt aku . ksian aku . aku tau la aku bnyk buat salah dkt dye , tp takkan la nk buat smpai mcm too kot ?? ksian la skit kt pkwe nie .
btol ke dye syg aku lg ?? btol ke kwn2 smua ?? klau la dye syg aku kan , nape dye blog aku kt fb , nape dye webcam dgn bdk lain n knape dye kuar dgn laki lain ?? mane tak panasnye hti nie ....
aku , sejak couple dgn dye , aku tak pena pun kuar ngn awek lain , apetah lg ex2 aku .
msj pun langsung tak . hri too ad la dlm fb , aku chat dgn ex aku . aku ckp aku rndu dye . pastu ndia tau pasal nie . ape lg , jd singa la dye ! padahal bkannye aku rndu dye sbb aku syg dye lg , aku just rndu sbgai kwn an . mane tak rndu klau bertahun tahun tak jmpe kan . haa ! aku mmg syg kau ndia . tlong la pcayekan b . b syg sayang sngt . sumpah tak tipu . b masih pegang dgn jnji2 b yg dlu2 . syg je yg salu pikirkan kburukan tntang dri b . (setakat nie jela crita dri aku)
da tkde modal nk citer pasal bnda lain...




CHOWSINCHI !!!

0 comments: