THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 3 January 2012

hari yang begitu sedey

pg td aku bgun dri tdo trus col nadia . time tu dye still lg mrah aku pasal smlm . then aku pjuk punye pjuk , da oke . tp kan , ptg td dye kuar dgn mmat ni . bkan main beria lg antar msj kt aku . ' sayang nk kuar dgn kkasih lame ni ' . perghh aku ckp dlm hati , bkan main gembira awek aku ni . time tu aku mls la nk lyan dye , org tgah hepy kan kuar dgn kkasih lame . mmg jelez sngt aku . sayang , knape time b blik je ganu syg kuar dgn dye ?? knape b ad kt sane syg tak kuar plak ?? knape syg ? please jgn buat b mcm ni . b amat yg sangat terasa hati . td aku ngis tau :'( tak than rasa sdih kt hati ni . then td plak dye ckp dye nk tinggalkan aku lg . mgkin aku trlalu mrah kn dye . b tau syg mudah terasa . b mrah bknnye tak bersebab . b syg sayang sngat , tu fasal b buat mcm ni . b taknak hilang sayang . i want u is the last in my life sayang . please don't do like this to me again . i want u back honey :( and i'm so so sorryyyy . that's all my feeling for u from my heart




CHOWSINCHI !!!

0 comments: