THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 22 January 2012

assalamualaikum semua...
da lame aku tak update blog nieh . hri ni taktau npe tbe2 je terasa nk exercise kan jari :)
oke , firstly proses pmbelajaran aku dkt KPTM oke lg stakat ni .
boley msuk dlm kpala aku ni . tp kan , klau time sbjek pn.Lin , dye salu ejek aku .
malu aku . pdahal aku dlm klas bknnye bsing pun . haddoi
tkpe laa , mngkin ad faedah dye buat aku mcm tu an .
kwn2 kt kolej pun still sama n ad bberape mmbe aku yg da bhnti .

urmmm.... bosannye hri ni . klau aku ikut kak td boley g jmpe awek aku
haa , brckap tntang awek aku . bnyk bnda yg nk dicrita , ad crita mnarik dan kurang mnarik
aku syg dye sngt tp kdg2....zzzzz~ (rahsie)
dah la , mcm tkde mood la plak na tlis bnyk2




CHOWSINCHI !!!

Friday, 6 January 2012

isnin ni 9hb da start la perjalanan aku n kengkawan smua sbgai seorang pelajar :)
sem2 ni kitorang smua nk blajar btol2 tau . aku slalu suro diorang nsihatkan aku suro blajar
aku arap diorang nsihtkan aku then aku dgr la nsihat diorang . tlg aku ye my all pren :)
aku pun , rse mcm mlas da nk ulang prangai lme aku mcm sem1 . asyik kuar je n tak stdy
aku nk sem2 ni aku blajar btoi2 then dpt rsult yg oke ! aku tgk rsult mmbe2 aku smua oke
aku je mcm ni . malu aku :(  aku ni mcm tak blajar je . pdhal pegi klas brsama then balik pun brsama
mngkin otak kita yg berbeza kot dan usaha :)
oykay la , aku da tak sbar nk start blajar isnin ni . hee~




CHOWSINCHI !!!

Tuesday, 3 January 2012




nurul nadia binti mohd shahbudin
i really2 miss and love u sayang
i don't want any other girl outside there
  i only want u back honey
please forgive me . i know i have do many prob for u
i'm really2 sory sayang . please accept me back
i love u soo much my honey money :'(


CHOW.....

hari yang begitu sedey

pg td aku bgun dri tdo trus col nadia . time tu dye still lg mrah aku pasal smlm . then aku pjuk punye pjuk , da oke . tp kan , ptg td dye kuar dgn mmat ni . bkan main beria lg antar msj kt aku . ' sayang nk kuar dgn kkasih lame ni ' . perghh aku ckp dlm hati , bkan main gembira awek aku ni . time tu aku mls la nk lyan dye , org tgah hepy kan kuar dgn kkasih lame . mmg jelez sngt aku . sayang , knape time b blik je ganu syg kuar dgn dye ?? knape b ad kt sane syg tak kuar plak ?? knape syg ? please jgn buat b mcm ni . b amat yg sangat terasa hati . td aku ngis tau :'( tak than rasa sdih kt hati ni . then td plak dye ckp dye nk tinggalkan aku lg . mgkin aku trlalu mrah kn dye . b tau syg mudah terasa . b mrah bknnye tak bersebab . b syg sayang sngat , tu fasal b buat mcm ni . b taknak hilang sayang . i want u is the last in my life sayang . please don't do like this to me again . i want u back honey :( and i'm so so sorryyyy . that's all my feeling for u from my heart




CHOWSINCHI !!!

Monday, 2 January 2012

halo smua :) ape habaq ? cek hrap hang hang sumo shat noo
aku rase blum trlambat lg aku nk ucap AHLAM WAHSALLAM 2012 :)
sbnrnye mmg bnyk giler crita yg aku nk crita ni 
kita smua kan da msuk tahun baru kan . kan kan kan , soo msti la ad azam kan .
aku rase aku ad azam kot . azam aku ialah ' aku nk blajar btol2 time bukak sem2 nnti then da tknak main2 ' 
coz rsult aku time sem 1 mmg mcm org tak blajar je . malu aku ,
ayah dgn mak bukan main kerja tinggi2 , tp anak ??? mcm tuuuuttttt :(
mmg azam aku nk blajar btol2 la sem2 ni . INSYAALLAH :) 
klau result aku time sem2 ni same je mcm sem1 , aku nk bhnti laa
ma ad ckp dkt aku ' ja ni ma tgk lemah dlm akademik , tp ma rase ja boley pegi dm bidang kmahiran '
nnti la aku pikir kata kata ma tu . tp klau sem2 ni same mcm sem1 . aku ikut ckp ma la

smlm aku naik bus nk blik ganu kan . ndia pun follow gk aku :)
then pa pun tgah tnggu aku dkt trminal . first time aku bwak awek jmpe pa :)
mula2 aku tgk muka pa mcm mrah je . tp bila sembang dgn ndia , muka dye brubah
mngkin dye suka la too :) aku hrap hbungan kitorang kekal smpai ke ank cucu
kt umh pun ma tny aku pasal smlm :-
ma : bwak makwe jmpe pa ke ?
aku : yer ma (smbil tersnyum)
ma : pa bgtau yg dye tu oke then bjak plak tu
aku : mmg la ma , tp bukan mcm ja 
ma : ja pun oke ape . tp ja kena usaha lbeh skit
aku : yela ma . ja try
that's all . aku kdng2 malu jgk dgn nadia ni
aku tau aku ni bknnye spandai dye :(
aku hrap sem2 ni aku blajar btol2 . haa , pa ad pesan dkt syg aku tau
syg aku ckp , pa suro nsihatkan aku . (malu nye akuu)
k la , da tkde pape nk di crita . nyte all


CHOWSINCHI !!!