THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 30 August 2011

raya , raya , raya

first day raya , boley la tahan shidap nye
nk tgk gmbar ??
 boley la tahan smart kan . haha ( poyo )

 ja mintak maaf pa :)

 aku , ngah , pa dan ma

 my lovely family <3 all

 menjamu selera la plak ;)

 tokwan dan tokki sbelah mama ;)
family aku dan ummi

ckup smpai disini....
SELAMAT HARI RAYA


chowsinchi !!!

Sunday, 28 August 2011

raya da nk dkat neh
tak sabo weh !
tp raya taun ni tak meriah mne aq rase
sebabnye raya ke 5 da kena blik kolej
huaahahaha
takpe la , demi pelajaran kn
ni saje je nk uplode sket blog neh
chow dulu


chowsinchi ! ! !

Wednesday, 24 August 2011

boleh enjoy !

midterms da habis bro ! ! !
masa untuk bergembiraa
mlm ni main ftsal smpai lebam
dan pegi overnight dgn mmber2
mlm besok plak aq nk kuar dgn nadea 
tak sabar wehh !
k la , tu je nk bgtw




chowsinchi ! ! !

Monday, 22 August 2011

gadoh - berbaik
gadoh - berbaik
hadoii 
tu je tahu
tak reti2 nk baik2 smpai mati ke ??
apela hidup ni
pening2 ! ! !

tak pyah la pikir sngat pasal tu mamat weh
baik pikir pasal ko pnye pmbelajaran
lagi bgus dan boleh buat ko berjaya
tapi bosan jgak klau hidup takde awek 
hahaha

aku harap lepas ni
perkara - perkara bodoh + sengal + sebagainya
tak berlaku lagi
grrrrr ! ! !
L U M R A H . K E H I D U P A N
macam2 aku ni
dah la . tata

p/s : love u nadea




chowsinchi ! ! ! 

Sunday, 21 August 2011

pening + bengang + marah + sedih

first time aq update dlm masa sehari

adakah aq ni mmg malang ???
knape ko mcm ni nadea ???
tlong laa , aq syg sngat dkt ko
jgn la mcm ni . buat smething yg aq tak suka
adoiiiiii
pening aq ! aq syang sngat2093 dkt ko
kepala aq pening dan bengang ,
hati ni , marah ade sedih pun ade
arghhhh ! ! ! ! ! !
S . O . S . O . S . O . S . O
dah la , tak tw nk tlis ape
aq thu aq ni sape @ mngkin ko da thu prangai aq
ko jd mcm ni ????
aq nk berubah la ! !
paham tak
B + E + R + U + B + A + H = MUHAMMAD FAIZAL BIN SUHAIMI






chowsinchi ! ! !

pening pening pening ! ! !

tolong la . aq tak nak gaduh dgn ko
tlong la paham aq sket
aq buat smua ni nk happy kn ko
so jgn la hampakan aq
pikir pikir kan la
argghhh ! ! ! ! !




chowsinchi ! ! !

Monday, 15 August 2011

yahoooo ! ! !

nadea dah kembali seperti normal sekarang
thanks syg
aq tak pyah nk pkir da psal kitorang
dan harap2 tak akn berlaku lg
aq syg sngt2 dkt ko nadea 
ilysfdm !


choesinchi ! ! !

Sunday, 14 August 2011

tak boley tidooo

argghhHH ! ! !
i'm so sorry nadea
adoyai 
aq tak tw ape aq da buat dkt dye
sory sangat2 syg k
lpas ni perkara mcm ni tak kn berulang lg
soo sorry again 
love u nadea :-*

chowsinchi ! ! !

Sunday, 7 August 2011

aku jadi kelawar ! ! !

da 3 hri berturut turut tak tdo
asyik overnight jee
besok dh la ad klas
mntak2 la bgun awl dan
aq tak tdo dlam klas
hahaha
ok la 
tu je nk bgtw 

chowsinchi !!!

Saturday, 6 August 2011

perghhh ! ! ! !

dua hri overnight !
cuti hjung mnggu tak taw nk buat ap
lpak dgn mmbe2 smbil main kad
dan pegi snooker smpai pkul 4 pagi
dan balik sahur
dan tido
hahaha
dan bgun plak tgahri
buat assigment sikit
tido
bangun bukak pose
dan seterusnye ....
tu lah kerja aq time hjung mnggu di kptm
hahahaha
selain itu , aq boley buat date dgn nadea :)

p/s : syg dye sangat2

ckup smpai di sini
nk tidooooo

chowsinchi !!!

berbuka puasa :)

first time bukak pose bersme gf :)
gembira yg tak terhingga
thanks nadea coz sudi kluar bukak pose
tw tak , nadea ni lain skit dri gf2 aq yg sblum ni
aq tak thu knape ????
tp mmg best la klau knl dgn dye
untung sangat 
lpas bukak pose
kitorang pegi lpak TC :)
dye ad la cerita psal dri dye sikit2
aq suka tntang dri dye
dan dye bgtaw yg dye ni bising
itu lah prangai yg aq mncari slame ini
hrap2 la aq kekal brsama nadea
after that pegi lpak dkt ice planet
pergghh !!!
best la jugak :)
lpas tu balik
aq chow dulu la
tak thu nk tlis ap lg

syg awk !!!

chowsinchi !!!

Tuesday, 2 August 2011

pengalaman baru

bersahur dan berbuka brsama kwn2 KPTM
first time brjauhan dgn fmily
hahaha
tak pe la , hidup sbagai seorang student kn 
smua kwn2 dkt sini ok je
tp ad jgak la sorang dua yg mngurangkn dri aq
aq hrap diorang sedar jela
bulan pose ni mlas la nk buat ketupat 
hahaha
gerak dulu la
da takde point nk kongsi
chowsinchi !!!

p/s  love u nadia :)